QULT #12 | Line-up

09.02.14

(see below for English)

We hadden het nog zo gezegd: niet zonder house-diploma de subground in gaan!! De stroming is gewoon veel te sterk. Voor je het weet sleurt de QULT-sound je mee en ga je kopje onder in het feestgedruis. Ook in de tweede zaal is het oppassen, want daar gooien we je gelijk in het diepe met QULT-approved techno. We gaan door tot je naar lucht moet happen. En als jij het niet redt, doet Pamela het wel.

Join the movement, join the QULT

LINE-UP QULT #12

Dirtcaps
Dirtcaps op QULT? Zeker weten! De hitmachines gaan deze avond uit een heel ander vaatje tappen. QULT flavored madness, be prepared!

Acti
Grondlegger en aanjager van de subground sound. Goed smeren met factor 50, ACTI gaat op QULT #12 keihard shinen.

Argy (uk)
Deze gestoorde Engelsman heeft een betere mixtechniek dan de bartender op een cocktailparty. Argy staat te popelen om de WesterUnie voor de tweede keer volledig door elkaar te shaken.

Eyoung
Deze jonge (zee)hond heeft al bewezen dat hij meer dan één trucje in huis heeft. Met steeds meer nieuwe subground producties is hij klaar om de show te stelen.

Bold Action
Wanneer Bold Action start met draaien, schiet de temperatuur flink omhoog. Dat komt door zijn hete platen met volledig eigen sound.

Stranger
De techno-trekschuit genaamd Stranger ligt altijd voorop. Stille wateren worden al snel onstuimig als dit gevaarte z’n motor laat draaien.

AREA 2: QULT APPROVED TECHNO
HDN (aka Henzel & Disco Nova)
Ciesen (Raven is Leven)
Red Delicious

Locatie
Als je wel eens in De Westerunie bent geweest, dan ken je de industriële uitstraling van het pand. Denk daarbij de dikke geluidsset en je weet dat er mooie dingen gaan gebeuren. De Westerunie nog nooit van binnen gezien? Check de virtuele rondleiding. 

Tickets
Voor €19,- (ex fee) ben je welkom op ons feestje. Bestel je ticket(s) hier. 

Gaan jouw vrienden al naar QULT #12?
Check Facebook en meld jezelf ook als aanwezig. Join the QULT op Twitter en blijf op de hoogte.

___________

Get ready for QULT #12. We’ve got the cream of the crop in subground music lined up for you. Join the movement, join the QULT 

MAIN AREA

Dirtcaps
Acti (it)
Argy (uk)
Eyoung
Bold Action
Stranger

QULT APPROVED TECHNO AREA
HDN (Henzel & Disco Nova)
Ciesen
Red Delicious

Location
The WesterUnie in Amsterdam is a venue with an industrial look and feel. Add an amazing sound system to that, and you know great things are going to happen. Check the virtual tour.

Tickets
You can join the QULT for €19,- (ex fee) at qu.nu/tickets.

Are your friends going to QULT yet?
Check Facebook and attend the event. Join the QULT on Twitter and stay up to date.