QULT #8 | Line-up en Ticket Sales

15.08.13

In een heilige tempel, diep in de stadsjungle van Amsterdam vindt zaterdag 28 september een krankzinnige ceremonie plaats. De WesterUnie biedt opnieuw onderdak aan QULT, waar jij op ontdekking gaat door alle hoeken en gaten van de nieuwe Subground sound. Heftige bewegingen en een verhoogde hartslag: het zijn de bekende symptomen van de QULT jungle fever. Verzetten heeft geen enkele zin. Dus sluit je aan bij QULT en geef je over aan onze muziekgoden.

Explore new sounds. Join the QULT.

Ken je de QULT sound nog niet?
Check hier de sets van QULT #7 en de aftermovie van QULT @ Defqon.1.

Organ donors
Veteranen in de harde dance, vernieuwers van het eerste uur. Een gestoord dj-duo dat op Defqon.1 bewezen heeft volledig QULT-minded te zijn: check de QULT@DQ aftermovie voor een indruk. Nuff said.

Geck-e
King kong ain’t got shit on him. DJ Geck-o aka Geck-e is de koning van de QULT jungle. Met een unieke visie op de QULT sound en een stapel onuitgebracht materiaal kunnen we niet anders dan hem een podium bieden. Het enige wat jij kunt doen is het komen checken. Hier vast een voorproefje!

Smoke
Deze mysterieuze Italiaanse ontdekkingsreiziger timmert hard aan de weg. Met een aantal zeer dikke subground producties op zijn naam en nog veel meer onderweg verdient hij voor de tweede keer een plek op QULT. Zet je gasmasker op en luister vast hier.

Donnie Darko
Het enige konijn dat zonder problemen weet te overleven in de jungle. Als Donnie Darko ergens zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ons resident knaagdier is een killer en hij murdered met gemak de hele dansvloer. Wiebel al vast in met dit konijntje.

Konkrete Collective
De nodige knal-techno wordt deze editie verzorgd door Konkrete Collective. Deze twee Rotterdamse rakkers komen over naar Amsterdam om de tropische bloemen even buiten zetten. Hoe dat klinkt? Klik hier!

MC: Tjek

Locatie
Als je wel eens in De Westerunie bent geweest, dan ken je de industriële uitstraling van het pand. Denk daarbij de dikke geluidsset en je weet dat er mooie dingen gaan gebeuren. De Westerunie nog nooit van binnen gezien? Check de virtuele rondleiding.

Tickets
Voor €17,- (ex fee) kan je 28 september de QULT ceremonie bijwonen. Bestel je ticket(s) hier.

Gaan jouw vrienden al naar QULT #8?
Check Partyflock of Facebook en meld jezelf ook als aanwezig. Join the QULT op Twitter en blijf op de hoogte.