QULT @ Defqon.1 – Geck-e

14.06.13

De main man van QULT is uiteraard van de partij in de WHITE op Defqon.1. Geck-e had dit jaar ook de eer om een CD voor het Defqon.1 compilatie album te maken. Je bent natuurlijk niets anders van hem gewend, maar Geck-e draaide wederom de lekkerste QULT tracks aan elkaar. Hij heeft er zelf het volgende over te vertellen:

“De CD is showcase van de QULT sound, van techno en electro tot subground. Ik heb een selectie gemaakt van eigen tracks, waarvan enkele exclusief uitkomen op de compilatie, aangevuld met dikke tracks van andere QULT artiesten en nog wat persoonlijke favorieten. Met dit alles in een heerlijk vloeiende mix gegoten ben je na het luisteren 100% gegarandeerd brainwashed 😉 ”

Dit is er een om zeker niet te missen dus. Wil je Geck-e in actie zien achter de wheels of steel? Op naar de WHITE @ Defqon.1!