QULT #7 | AYNTK

18.05.13

Nog maar heel even en dan is het tijd voor de lancering van QULT #7! Om deze muzikale ruimtereis goed te laten voorlopen hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet. Get ready for the launch!

Openingstijden
De deuren van de WesterUnie zijn vanaf 22:00 geopend en er kan worden doorgefeest tot 05:00.

Timetable
Bekijk hier alvast de timetable.

Tickets
Heb jij nog geen tickets? Tot zaterdag 20:00 kunnen tickets à €17 hier worden gekocht. Het is ook mogelijk om, zolang de voorraad strekt, je tickets aan de deur te kopen à €20.

Leeftijd
De minimum leeftijd voor QULT #7 is 18 jaar. Voorkom teleurstelling en zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt. Zonder legitimatie kom je er niet in en een kopie is niet geldig.

Reisinfo
De WesterUnie is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De locatie ligt op het terrein van de Westergasfabriek aan de Haarlemmerweg in Amsterdam.

Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station is de WesterUnie te bereiken met buslijn 21. Vanuit de stad kan je ook met Tram 10 bij de WesterUnie komen. In beide gevallen stap je uit op de halte Van Limburg-Stirumstraat.

Auto
Kom je met de auto? Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Westersluis op van Bleiswijkstraat 8. De WesterUnie ligt aan de andere kant van het water, rechts van de silovormige Gashouder.

LIVE op Q-dance Radio
Aanstaande zaterdag kun je weer volop meegenieten van de nieuwste editie van QULT! Tune in vanaf 22:00 uur en luister LIVE mee op Q-dance Radio.

Ga voor meer informatie over de QULT clubnights en Qlub Underground activiteiten naar qu.nu of facebook.com/joinQULT. Blijf op de hoogte en volgt JOINQULT op Twitter.

We wensen je een geweldige nacht op QULT #7!