QULT Radio | Guest mix by Donnie Darko

18.04.13

Begin deze maand zijn we gestart met QULT radio. In de eerste aflevering nam onze host Geck-e je mee op een trip door ons muzikale laboratorium. Heb je de show gemist? Luister ‘em dan terug op Soundcloud.

Geck-e zal iedere eerste vrijdag van de maand de QULT Radio show hosten, maar we hebben meer voor je! Elke derde vrijdag van de maand hebben we namelijk of een guest mix van een QULT kameraad, of een set van een van de evenementen. Deze maand verzorgt niemand minder dan QULT-held Donnie Darko de guest mix!

Donnie is een imposante verschijning achter de draaitafels met zijn mysterieuze konijnenmasker. Hij heeft een gevarieerde stijl, door hemzelf “electro-rave” genoemd, waarmee hij ieder QULT feest weer op z’n kop zet.

Benieuwd hoe dit klinkt? Je hoort het a.s. vrijdag in zijn guest-mix voor QULT Radio, om 20:00 uur op Q-dance Radio.

Bekijk ook de QULT Facebook pagina en praat mee over QULT op Twitter.

Kom je 18 mei naar QULT #7 in de WesterUnie? Check hier de eventpage en nodig je vrienden uit.