QULT #7 | Mini-mix by Spectrum

17.04.13

Spectrum is de techno alias van een oude bekende van QULT, namelijk Evanti. Hij is op dit moment heel druk bezig met het produceren van een helemaal nieuw en heerlijk pompend techno album, een muziekstijl waar hij al lang passie voor koesterde. Helaas wil hij nog niet te veel verklappen over zijn nieuw album, maar hij zal in ieder geval veel van zijn nieuwe tracks op 18 mei door de WesterUnie laten beuken. Wil je weten hoe dat klinkt?

Luister hier zijn mini-mix voor QULT #7.

Dan kan Spectrum enkel nog zeggen….see you at QULT#7!

Tickets voor QULT #7 zijn nu te koop. Bestel je ticket(s) hier.

Gaan jouw vrienden al naar QULT #7?
 Check Partyflock of Facebook en meld jezelf ook als aanwezig.
Join the QULT op Twitter en blijf op de hoogte.

QULT. Exploring new sounds!