NIEUW: QULT RADIO

02.04.13

QULT is in opmars. Iedere editie staat de WesterUnie weer bomvol QULT kameraden die de muzikale experimenten van QULT aan den lijve willen ondervinden. De grensverleggende QULT-sound is zelfs zo in trek dat er vraag is naar een dedicated radioshow. En wie anders dan QULT-man Geck-e kan deze show beter presenteren?! Samen met Geck-e duik je het muzikale QULT laboratorium in en ontdek je nieuwe knallende dance.

QULT Radio is vanaf aanstaande vrijdag 5 april voortaan elke 1e en 3e vrijdag van de maand te horen op Q-dance Radio. De eerste van vrijdag van de maand bieden we je een volledig nieuwe show van een uur. De derde vrijdag van de maand besteden we veel aandacht aan nieuw QULT talent met een ingezonden mix of een set van een van de evenementen.

QULT Radio: Exploring new sounds!

Afscheid Qlub Underground radio en Thilo en Evanti
Qlub Underground radio zal niet meer worden uitgezonden. Tijden veranderen, en zo ook de samenwerking tussen Thilo en Evanti. Na 10 jaar samen zullen hun muzikale wegen scheiden. Ze zullen daarom ook stoppen met Qlub Underground Radio. We kiezen er voor om hier geen vervangende host voor te zoeken.

Thilo & Evanti gaan verder met solo projecten. Daarnaast zal het label AID gewoon blijven bestaan en zullen zij hier binnenkort het langverwachte album ‘Time Has Come’ op releasen. We bedanken de heren hartelijk en wensen ze succes met alle toekomstige projecten.