QULT #6 | Line-up en kaartverkoop

21.02.13

Luister goed kameraden. Zaterdag 23 maart vindt er een revolutie plaats in de Amsterdamse WesterUnie. Daar vormen we de Orde van de Unie, de republiek QULT. Deze avond maken de mannen achter de knoppen de dienst uit. Sluit je bij ons aan.

Join the republik. Obey the QULT.

Wat is QULT?
Een beukende combinatie van electro, techno en harder styles. Maar hoe klinkt dat? Check hier QULT #6 in 6 minuten.

ACTI
Onze graag geziene gast is terug. En hoe… Hij zal op 23 maart een nieuwe kant van zijn subground sound ten gehore brengen, iets dat je niet mag missen.

Argy
De Engelse hard dance scene kent momenteel één nieuwe held. Dat is Argy. Met een frisse sound heeft hij de Groot Brittannië al volledig om. QULT haalt deze gentleman voor het eerst naar Nederland.

Smoke
Achter het gasmasker dat Smoke draagt is een Italiaanse talent verstopt. Zijn verleden is onbekend en zijn toekomst onvoorspelbaar. Wat we wél weten is dat Smoke volledig bij QULT past en dat we deze man met open armen ontvangen.

Les Tronchiennes
De Belgen Stef en Matthieu brengen een gewelddadige combinatie van electro en techno. Eerder stonden ze al op onze Mysteryland stage. Ze zijn nu terug om hun vernieuwde sound de WesterUnie in te pompen.

Stranger
Deze rare snuiter draait een flinke dosis techno. Door zijn freestyle aanpak levert hij zeer eclectische techno sets af met keiharde knalgarantie. Verwacht tijdens QULT niets anders.

Tickets
Je ticket voor deelname aan onze muzikale revolutie is nu verkrijgbaar voor slechts €17,- (ex fee). Bestel hier je ticket.

Gaan jouw vrienden al naar QULT #6?
Check Partyflock of Facebook en meld jezelf ook als aanwezig aan. Gebruik#QULT6 op Twitter en blijf op de hoogte. Meer over QULT weten, check dan QU.NU.