QULT #5 Line-up

05.01.13

Zaterdag twee februari is de Amsterdamse WesterUnie het levendige laboratorium van QULT. Tijdens deze vijfde editie drijven we de aanwezige proefkonijnen weer tot waanzin met een explosief mengsel van electro, techno en harder styles.

Join the experiment, join the QULT! 

 

LINE-UP
A*S*Y*S
Onze Duitse beatprofessor is terug! Tijdens QULT #3 liet hij zijn krankzinnige sound al horen met een beuker van set, die hij op Qlimax nog even dunnetjes overdeed. Need we say more?
Luister hier naar de set van A*S*Y*S op Qlimax.

Donnie Darko
Dit gestoorde konijn is al een experiment op zich. Donnie zal op 2 februari duidelijk maken waarom hij in korte tijd een publiekslieveling is geworden.
Luister hier naar de set van Donnie Darko op QULT #4.

Geck-e
Een mix van hard dance, subground en techno, dat zal Geck-e door de speakers van ons lab pompen tijdens zijn eerste optreden bij QULT. Geck-e is het alter ego van Geck-o, die niet gebonden is aan gevestigde stijlen. De E is van experiment!

VNNR
Deze jonge gifmenger uit België is aangesloten bij het Lectroluv label en staat garant voor een knallende combinatie van electro met een vleugje techno. Zijn remixes worden gedraaid door artiesten als Mr. Oizo, The Oddword, Justice, Felix Da Housecat en The Bloody Beetroots. BRING IT ON VNNR.

Two Times Four
De vrienden Dimi en Simon zijn niet vies van wat grensverleggend onderzoek.  Daarom bouwde Two Times Four  een unieke setup, waarmee ze tot acht decks door elkaar  kunnen mixen. Zo maken deze twee heren van hun verschillende stijlen een uitgebalanceerd concentraat van dynamische techno met verrassende uitstapjes naar andere stijlen.

LOCATIE
Als je wel eens in De WesterUnie bent geweest, dan ken je de industriële uitstraling van het pand. Denk daarbij de dikke geluidsset en je weet dat er mooie dingen gaan gebeuren. De WesterUnie nog nooit van binnen gezien? Check de virtuele rondleiding.

TICKETS
Je ticket voor deelname aan ons experiment is verkrijgbaar voor slechts €17,- (ex fee). Bestel hier je ticket.

QULT ZOEKT DJ’S / PRODUCERS
Ken je of ben je een producer die hard werkt aan nieuw materiaal en denk je dat jij bij QULT past? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@qlubunderground.nl en misschien komen jouw producties terug in onze radio show of sta je op de volgende editie van QULT.

Gaan jouw vrienden al naar QULT #5?
Check Partyflock of Facebook en meld jezelf ook als aanwezig. Join the QULT op Twitter en blijf op de hoogte. Meer over QULT weten, check dan QU.NU.