QULT #4 Line-up

02.11.12

Zaterdag 1 december herrijst QULT in de Amsterdamse WesterUnie. Voor de vierde keer trakteren we onze trouwe volgers en nieuwe discipelen op een feestelijk ritueel.

De liefhebbers van energieke dance zullen zich in de zevende hemel wanen door de beukende combinatie van electro, techno en hard dance. Ben jij er bij? Laat QULT in je hart en sluit je bij ons aan: Join the QULT.

 

Volledige line-up:

Luna (QULT set)
Deze grootheid in harde dance stapt weg van zijn routine en brengt je een samensmelting van knallende dancestijlen: hold on to your hats!
Luister hier naar Luna (QULT set) @ Mysteryland

ACTI
De alias van Activator is inmiddels niet meer weg te denken bij QULT. Keer op keer bewijst hij dat zijn nieuwe subground stijl is gemaakt om de WesterUnie op zijn kop te zetten.
Luister hier naar ACTI

Donnie Darko
Men nemen één gefreakte DJ die electro en techno vlekkeloos tot een knalfestijn mixt, trek hem een zieke konijnenoutfit aan en je hebt Donnie Darko!
Luister hier naar Donnie Darko

Doctr
Deze Amsterdamse ‘booty techno’ DJ speelde afgelopen zomer in onze QULT Rave Bunker @ Mysteryland. Op 1 december zal hij de WesterUnie laten zien waarom zijn set op Mysteryland de bunker volledig deed ontploffen.
Luister hier naar Doctr

Dicke Junge
Erg dik is hij niet, zijn sets wel. De oprichter van de succesvolle clubavonden Threshold in Den Bosch draait techno en electro met een behoorlijk wat peper.
Luister hier naar Dicke Junge

Tickets in voorverkoop zijn vanaf nu hier verkrijgbaar voor het heilige bedrag van 15 euro ex. fee.

Gaan jouw vrienden al naar QULT #4? Check Partyflock of Facebook en meld jezelf ook als aanwezig.

 Verandering van spijs doet feesten: Join the QULT.