QULT #3 Line-up release

26.08.12

Al het goede komt in drieën: Star Wars, trio’s en je favoriete clubavond met een combinatie van techno, electro en harddance in de WesterUnie. Na een overvolle festivalzomer brengen Qlub Underground en Q-dance de fuck hokjes-sound op zaterdag 29 september terug naar Amsterdam: QULT is back!

Verandering van Spijs doet Feesten, dat bleek wel weer tijdens de QULT-area op Defqon.1 en Mystery Land. Daar gingen we opnieuw op zoek naar de grenzen van de elektronische muziek, om er vervolgens keihard overheen te knallen.

Zie Qlub Underground als een laboratorium van Q-dance. Online experimenteren we met de nieuwste beats op Qlub Underground Radio. Bij QULT brouwen we er samen met jou een feestje van. In de intieme setting van de WesterUnie pakken we het helemaal anders aan. We stappen weg van de gevestigde stijlen en gaan op zoek naar een andere sound.

Tijdens de derde editie staat er weer een rijtje gekke professoren klaar om het publiek tot positieve waanzin te drijven. De Belgen van The Oddword deden het al eerder tijdens QULT @ Defqon.1 en ook Activator is een zekerheidje. Zijn subground-set tijdens QULT #2 smaakte naar meer. Ben je niet vies van een experimentje? Join the QULT.

Volledige Line-up:

– Activator (subground set)
– A*S*Y*S
– The Oddword
– Kernkraft
– Donnie Darko
– Dock 45 (aka Deepack)

Koop je tickets op QU.nu/qult of bij Primera, €15.00 (excl. fee). Ga voor meer informatie over de QULT clubnights en Qlub Underground activiteiten naar qu.nu of facebook.com/joinQULT.