Qlub Underground Radio #16

04.01.12

Show nummer 16 stond gedeeltelijk in het teken van QULT. Ons feest in de WesterUnie wordt een knaller, en dat kan ook niet anders als je artiest programmeert zoals GTronic:

De gehele show:

Qlub Underground Radio #16 by Qlub Underground

Uitgelicht:

Wat meer over: Ego Troopers

Mozes Mosuse en Oliver Geerts (Antwerpen)
2 wonderkinderen van 15 en 17 maken hun weg door de electro/techno scène binnen europa, maar zullen snel over de hele wereld touren als ze zo doorgaan. Door hun analoge verslaving hebben zij tracks gemaakt die over de hele wereld worden gedraaid door grootste dj’s denk aan een A-Trak, 2mandydj’s, Erol Alkan, Fake Blood, Mixhell en nog meer?. ja ja dat is geen kattepis. Hun laatste release is op het label van de Canadese baas TIGA luister em hier.

Wij spraken Mozes en wat hij kon verklappen voor 2012 was eigenlijk heel weinig hahaha, behalve dat ze bezig zijn met een remix voor Mixhell op het label van FAKE BLOOD, samenwerkingen met een paar hele interessante artiesten en een aantal EP’s. Wat je beter kan doen om op de hoogte te blijven is te gaan volgen op FACEBOOK en TWITTER