QULT | 18 februari | WesterUnie

23.12.11

Dames en heren: Ons eerste feest is een feit! Zaterdag 18 februari neemt QULT de Amsterdamse WesterUnie over. QULT is een clubavond met liefde voor harde electronische muziek. Geen hokjes maar een knallende mix van techno, electro en hard dance. Bereid je voor op een trip langs bekende en onbekende stijlen.

Artiesten als Gtronic (Lectroluv), Stana (Tech Mania Recordsl), Henzel & Disco Nova (VAgE gASTEN) houden zich niet aan regels. Ze stoppen hun ziel en zaligheid in meerdere stijlen en zorgen ervoor dat de grenzen ertussen vervagen. Dat maakt QULT een unieke clubavond voor iedereen die van stevige dance houdt.

Fuck de hokjes, oordoppen mee!

Beetje te veel uitleg? Check gewoon dit minimixje!
QULT – 18/02/12 – WesterUnie, Amsterdam by Qlub Underground

Als je wel eens in de WesterUnie bent geweest, dan ken je de industriƫle uitstraling van het pand. Denk daar bij de dikke nieuwe geluidsset, dan weet je dat er mooie dingen kunnen gebeuren. De WesterUnie nog nooit van binnen gezien, check die virtuele rondleiding .

Complete line-up:

Stana – Tech Mania Records
Gtronic – Lectroluv
Henzel & Disco Nova – VAgE gASTEN
Lee Mac – Subground records
Dock 45
Obey Ree & Redmau5

Kaarten voor QULT zijn vanaf nu verkrijgbaar via QU.NU/QULT en de Primera.
Ga voor meer informatie over de QULT clubnights en Qlub Underground activiteiten naar QU.nu of Facebook.com/qlubunderground. Radioshow podcasts op SoundCloud.

Tot zaterdag 18 februari, WesterUnie, QULT!