Qlub Underground @ Q-BASE: Space Pirates

08.09.11

Nog maar 2 nachtjes slapen voordat we dit festivalseizoen spetterend gaan afsluiten. We weten inmiddels waar we Weeze moeten. De artiesten van onze stage zijn ook bijna allemaal toegelicht. Deze keer is het de beurt aan Space Pirates.

SPACE PIRATES

Denk aan: 4 gemaskerde enthousiastelingen op een podium. Een live-optreden waar de vonken vanaf spatten. Geen doorsnee-gepriegel met wat bleue bekken achter de appels. Een Hollandse stamppot met als ingrediënten die variëren van electro tot techno en minimal tot tech-house. Deze wordt heet opgediend in een show compleet met uiteraard dik geluid, een hoop interactie met het publiek en  vette animaties en visuals! De Space Pirates komen naar onze bunker met 1 missie, laat dat duidelijk zijn: Het dak krijgt een enkeltje de ruimte in,  ARRR!!

Hier een kort filmpje: