Qlub Underground @ Q-BASE: TWR72

25.08.11

De 2 vrienden Tom en Roger besluiten in 2004 om samen te gaan draaien onder de naam The Walk en Rogerseventytwo. Hun ster is rijzende en ze zijn al snel te vinden op festivals in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Als in 2008 Erol Alkan de mannen tipt als ‘to watch in the future’ staat niets ze meer in de weg.

Sinds vorig jaar is de naam veranderd in TWR72 en werd de nadruk gelegd op het produceren van tracks. De nieuwe sound wordt door de BBC genoemd als Future Techno. Inmiddels hebben ze 2 EP’s op het Instant Replay label uitgebracht. Deze werden gesupport door grote namen als: Brodinksi, Zombie Nation en Joost van Bellen. Dit jaar hebben ze onder andere Dinosaurs with Guns geremixed op het prestigieuze Sound Pellegrino-label. Op Valtifest vorig jaar stalen ze de show met een verbluffende live-act inclusief vette visuals.

Check hier de videoclip die ze maakten voor ‘Tunnel’:

TWR72 – Tunnel (HD) from Instant Replay on Vimeo.