Qlub Underground @ Q-BASE: Julian Jeweil, Jaan Dansen

09.08.11

AAAAND  ACTION! Nog 5 weekjes te gaan en dan barst de hel weer los @ Weeze Airport, Germany! De vorige keer stelden we jullie voor aan de eerste 3 helden die namens QU gaan rocken daar. Deze maal wat info over de volgende 2van onze line-up:

Julian Jeweil:

Tot 2001 draait de Fransman Julien Bérard al op een groot aantal underground feesten in zijn thuisbasis Marseille aan de Zuidkust. In dat jaar slaagt hij erin resident te worden in de Fight Klub, waar hij in de 2 jaren die volgen op zo’n

60 feesten knalt. Vanaf 2003 richt hij zich naast het draaien op het produceren van muziek. Enkele jaren later stuurt hij een demo naar Calme Records en Electric Rescue die hem al geruime tijd volgen besluiten om een nieuw label te starten. Julian wordt gevraagd voor de eerste release. Air Conditione wordt een klapper van formaat.  Grote namen als Valentino Kanzyani, Funk D’Avoid en Umek pikken hem op. Plus 8 (Richie Hawtin) en het Cocoonlabel (Sven Vath) besluiten ook met hem in zee te gaan. De naam is gevestigd. Verwacht dikke pompende melodieuze techno in zijn set.

Julian Jeweil (Polaroid) Mistakes Music by JULIAN JEWEIL

Jaan Dansen:

Met trots presenteren we dit talent  uit eigen huis: Daan Jansen, al jaren actief op feesten en partijen om de boel flink aan het swingen te laten gaan. Zijn voorliefde voor allerlei soorten muziek vind je terug in zijn energieke sets. Deze boomlange muziekfreak mengt met speels plezier allerlei genres doorelkaar . Niets te gek en daarnaast een genot om naar te kijken, want eenmaal bezig is al gauw de beest los in deze man. De passie straalt er vanaf en dat zien we graag natuurlijk. Zijn

generale repetitie beleeft Daan dit jaar in de Thunderdome-tent @ Nature One. Een kleintje is hij nooit geweest, nu zeker niet meer.. Houd hem in de gaten!

Speciaal voor QU maakte hij deze promo-mix:

Sound of Qlub Underground – Promotional Mix by Qlub Underground