Qlub Underground @ Q-BASE: A*S*Y*S* Angy Kore & Fanny West

19.07.11

Hallo, Hallo! Zoals bij velen bekend is vorige week de line-up voor Q-BASE RAVOLUTION bekend gemaakt. Aangezien wij daar onze eigen bunker mogen hosten lijkt het ons een goed idee om de acts wat nader toe te lichten. Deze keer vertellen we wat over A*S*Y*S*,  Angy Kore en Fanny West.

A*S*Y*S*: De Duitser Frank Ellrich is al sinds 2000 een grote naam in de scene. In de vroege jaren voornamelijk in de hardere stijlen. Hier blijft het niet bij. In 2007 richt hij FE-Records op. De intentie is om zijn sound een nieuwe impuls te geven en een iets andere richting op te gaan. Op dit label kan je dan ook van alles verwachten. Van funky electro tot genadeloos gebeuk, Frank draait er zijn hand niet voor om. Vanwege deze brede smaak, iets wat QU ook uitdraagt, is hij op allerlei verschillende feesten te vinden. Dat kan op een harddance-festival in de UK zijn of op Creamfields in de Oekraïne naast Tiësto en Ferry Corsten.  Regelmatig komt A*S*Y*S* voorbij in onze shows. Bij deze nogmaals Basturbation!

A*S*Y*S* – Bassturbation by AEManagement

Angy Kore: Op 14-jarige leeftijd begint  de Italiaan Angelo del Core met het draaien en produceren van muziek. Zijn eerste hardstyle producties worden opgevangen en uitgebracht op Spidermix Records onder de naam Angelo. Het gaat hard in de jaren erna waarin hij door heel Italië tourt. Op zijn 19e is hij toe aan wat avontuur en gaat hij 3 jaar werken als geluidstechnicus op een cruiseschip. Na goede ervaringen in het nachtleven van over de hele wereld is hij toe aan de volgende stap. Hij besluit een nieuwe weg in te gaan en dat onder de naam Angy Kore. Het heeft succes. Al snel worden zijn platen door groten der aarde (o.a. Richie Hawtin, Umek en Phunk Investigation) gedraaid en zijn ze terug te vinden in de charts. Op AKOOM Records is onlangs het nieuwe mix-album Dark Rumors vol.1 uitgebracht.
Hier de Promomix op SoundCloud:

AK007 Dark Rumors Vol 1 Promo Mix By AnGy KoRe by AKOOM Records

Fanny West: Giovanny Wix wordt gezien als een van de grootste talenten in de vaderlandse dance-scene. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al op vele festivals gestaan. Als dj van the Opposites stond hij op Parkpop, Pinkpop, Lowlands, Latin Village en ga zo maar door. Met zijn ruwe sound zet hij elke tent compleet op zijn kop. Zo staat hij nu elke 1e vrijdag van de maand op Kwijt. Een avond die hij al 5 jaar samen met zijn maten host in de Sugar Factory.  Verwacht een vrolijke show met harde beats en vette vocals. Hier een korte preview-mix  voor Mysteryland 2011:

Fanny West – Mysteryland 2011 Tape – Foute Vrienden (SFFRMKRS avec LEYP) by Fannywest