QLUB UNDERGROUND RADIO #09

11.07.11

Ja ja, er is een korte radiostilte geweest rond Qlub Underground Radio. Stiekum hadden we wat leuke activiteiten op het machtige DEFQON.1 Festival staan. Maaarrr… We zijn weer terug van praktisch niet weggeweest en knallen weer alle kanten op!

Qlub Underground Radio #09 – Including Space Pirates LIVE @ Defqon.1 2011 by Qlub Underground

Qlub Underground Photobooth op DEFQON.1
Naast het feit dat we een vingertje in de pap hadden bij de programmering van de White kon je bij deze stage onze photobooth vinden, of beter gezegd: onze ‘DQ1-trailer-trash-camping-crash-booth’. De naam zegt het al: je kon je laten vereeuwigen in de ultieme rave camping setting. Wij hebben echt ultiem genoten… Groeten uit Biddinghuizen!

Qlub Underground Classic
Wij zeggen ‘New Worder Order’ met ‘Confuzion’ in de Pump Panel Reconstruction Mix. Jij denkt: ‘huh?!’. Wij zeggen: een laag plafond, een groep die hard ravers en bloed. Veel bloed. Jij denkt: ‘Ahaaa!’. We hebben het natuurlijk over de gruwelijkste scène uit de film Blade en de track die op dat moment gedraaid wordt. Het is de Qlub Underground Classic van episode 9. Bekijk de scène Hier nog eens.

Amon Tobin presents ISAM
Aan het einde van de show draaiden we Noisia & Amon Tobin met Sun Hammer. Mark wijdde kort uit over het optreden van dhr. Tobin onlangs in de Melkweg in Amsterdam. Album presentatie? Nee. Videoshow? Nee. Een twee uur durende audiovisuele trip? Jahaa! Krijg hier een korte impressie van deze next level show.

Over twee weken zijn we terug. Laat je suggesties voor de show achter op onze Facebook of Twitter.