Raving in the Rain!?

24.06.11

Ai, ai, ai.. Menig partyganger zal dit gedacht hebben bij het zien van nos-teletekstpagina 704 vandaag. De meesten onder ons gaan er waarschijnlijk flink tegenaan dit weekend, @ DEFQON1 en anders wel @ Awakenings Festival. Aangezien er al aardig wat buitjes gevallen zijn de afgelopen week zitten we zeker niet te wachten op de voorspelde 90% kans op zuur vocht a.s. zaterdag. Alsof het gemiddelde festivalpilsje nog niet zuur genoeg smaakt denk je dan..

De oplettende teletekstvolgers weten dat de kansen die we voorschoteld krijgen elke dag verschillen als ambient en schranz zo ongeveer, en als we kijken naar de laatste jaren hoeven we niet zo bang te zijn. Het komt altijd wel weer goed. Alsof onze lieve Heer ook graag lekker mee zou swingen op zijn sandalen en zijn vette sunglasses op.

Uiteindelijk zijn de muziek en de sfeer hetgene waar het allemaal om draait op deze dagen. Dat is in beide gevallen al jaren goed geregeld, zo ook dit jaar.

Wij van Qlub Underground wensen iedereen alvast een topweekend, have fun and don’t take life too seriously!