QLUB UNDERGROUND RADIO #08

14.06.11

Afgelopen zaterdagnacht stond Q-dance Radio volledig in het teken van Q-BASE. Tijdens een 8 uur durende marathon uitzending gaven alle leiders een kijkje in de keuken van hun area. Thilo drukte namens QU zijn stempel op de uitzending. Zijn set hoorde je ook het tweede uur van afgelopen uitzending terug. Je kan alle podcasts van de show hier beluisteren.

Stana – In The Spotlight
Afgelopen uitzending stond Stana in the spotlight. De man is de laatste tijd lekker bezig. Wil je meer muziek van hem horen? Check dan hier zijn MySpace.

ZZT – Ballonnentrack
Zoals je weet houden we van een ballonetje. Check hier de ultieme ballonnentrack op Spotify, niet erg hard maar wel heerlijk vaag!  ZZT – Lower State Of Consciousness – Justice Remix

Spotify, een heerlijk systeem. We houden hier ook een Qlub Underground playlist bij, welke tweewekelijks geupdate wordt. Check it out!

Mocht je de show gemist hebben? Hier kan je hem terugluisteren. Komend weekend wordt de show herhaald: zondagavond van 21:00 tot 23:00 op Q-dance Radio. Volgende week is er geen uitzending van Qlub Underground Radio in verband met de uitzending van Defqon.1 Festival op Q-dance Radio. Qlub Underground Radio #09 wordt zondag 3 juli uitgezonden.

Qlub Underground Radio #08 – Including Thilo with Q-BASE Raveolution MIX by Qlub Underground