Video podcasts on steroids: Be@TV

31.05.11

Be@TV is een online clubbing community die video-content van feesten van over de hele wereld aanbiedt. Diverse stijlen komen aan bod en zo zijn er filmpjes te vinden van o.a. de Winter Music Conference in Miami, Koninginnedag in Amsterdam of Sensation Belgium.

Omdat er vanuit 4 verschillende posities gefilmd wordt geven de filmpjes een goed beeld van het desbetreffdende feest. Handig is ook dat je in de tijdbalk van de sets kunt reageren door b.v een track-id te plaatsen en zo met zijn allen op de hoogte te blijven welke muziek er gedraaid wordt. En het is natuurlijk altijd geinig om jezelf of vrienden na een feestje te spotten in een filmpje.

Zo nu en dan springt er weer eens een knallend setje boven de rest uit en deze keer was dat die van technohelden Speedy J en Chris Liebing (samen Collabs genaamd) op Electric Deluxe @ Melkweg, eind april dit jaar. Prachtig om deze gasten samen aan het werk te zien en hoe vooral Chris Liebing het publiek bespeeld met zijn wilde gebaren, iets wat hem kenmerkt.

Al met al een heerlijk stuk muziek, ideaal als opwarmertje voor een avond stappen!
Klik hier om de set te bekijken. Gewoon even een accountje aanmaken, en genieten maar! Blijf op de hoogte van nieuwe videos via Facebook