QLUB UNDERGROUND RADIO #7

30.05.11

Het time-slot van Qlub Underground Radio is sinds dit weekend veranderd. Voortaan zijn we terug te horen op zondagavond, tussen 21:00 en 23:00 op radio.q-dance.nl. Wij zijn er blij mee :) Het weekend uitluidden met goed muziek is voor ons geen straf. Wat vinden jullie ervan?

Tijdens deze show komen er een tweetal remixes van Zombie Nation voorbij. Dat de man iets met remixen heeft, moge duidelijk zijn. “Day of Many” is het project dat dit volledig bevestigd. Op een koude januari dag heeft ZN in een 90 minuten durende webcam-chat met honderden mensen gecommuniceerd. “Day of Many” bestaat volledig uit geluiden welke in deze sessie opgenomen zijn. Bijzonder! Check de track via onderstaande link (free download!).

Zombie Nation – Day of Many
Zombie Nation – Day of Many (original mix) by zombie nation

Dat we op zijn tijd ook wel van wat harde dubstep houden, zal jullie niet ontgaan zijn. Deel je deze passie met ons en staat Hemelvaartsdag bij jou in het teken van keihard chillen? Reden te meer om woensdagavond je ingewanden los te laten trillen bij Subway op PRSPCT XL in de Maassilo, Rotterdam. Check de line-up op onderstaande link.

PRSPCT XL – Subway stage met o.a. Reso, Triage, Tomba & Nicon.

Aan het einde van het gepresenteerde uur hebben jullie deze track van Noisia voorbij horen komen. Er is voor deze track een minstens net zo dikke clip gemaakt. Kijk hoe de machine gun shots sync liggen op de snares!

Noisia ft. Foreign Beggars – Shellshock

[youtube]2pWZRJd4z8o[/youtube]

Mocht je de show gemist hebben? Hier kan je hem terugluisteren. Volgende week zondag wordt deze show herhaald. Qlub Underground Radio #08 wordt zondag 12 juni uitgezonden. Luister je liever je muziek via Spotify? Subscribe op onze playlist!