QLUB UNDERGROUND RADIO #06

18.05.11

Afgelopen zaterdag werd alweer de zesde episode van Qlub Underground Radio uitgezonden. Voor de mensen die hem gemist hebben: je kan hem hier terugluisteren.

Qlub Underground Radio #06 – Including Thilo & Evanti @ Qlimax 2010 (V.I.P. Area) by Qlub Underground

Besproken in de radioshow:

De Qlub Underground Classic van deze episode was Jeff Mills met The Bells. Jeff Mills stond afgelopen weekend op Bangface The Weekender 2011 en draaide daar ook deze all time classic. Check het volgende filmpje voor een korte impressie van zijn audiovisuele optreden. Eén van de persoonlijke hoogtepuntjes van de Qlub Underground Crew dit weekend.

Jeff Mills at Bangface
[youtube]2B_l60ij9bY[/youtube]

 

Boysnoize Records at Mysteryland 2011

Housemeister van BNR stond deze episode ‘in the spotlight’. De man komt binnenkort met een nieuw album en zal ook tijdens Mysteryland op de BNR stage te bewonderen zijn. Check hier wie er nog meer spelen.


RARA AVES – 27 mei 2011 – Melkweg Amsterdam

Een dag voor de volgende Qlub Underground broadcast is er een leuk feestje in de Melkweg in Amsterdam. Onze vrienden Hans & Nova trekken alles uit de kast tijdens ‘Rara Aves’ en nodigen daarbij Djedjotronic en Sound of Stereo uit. Beide acts hoor je met enige regelmaat terug in onze radioshow, dus als je onze sound digged -> ZEKER dit feest checken.