DJ Boeking verdienen of kopen?

11.05.11

Het leven van een beginnende DJ met ambitie gaat vaak niet over rozen. Door technologische vooruitgang kan tegenwoordig je neefje van 14 met een laptop en veel tussenuren al vrij snel de basics van het draaien onder de knie krijgen. Dit betekent dat je een stuk beter je best moet doen om tussen de vele dj’s die ons land en de wereld rijk is nog leuke boekingen te krijgen. Het maken van eigen producties is tegenwoordig vaak een vereiste om echt serieus genomen te worden.

Sonar heeft haaks op deze opvattingen een (wat ons betreft) smaakloze actie bedacht. Vanaf 2 mei is het namelijk mogelijk om op e-bay te bieden op een zogenaamde DJ PASS. Bied jij genoeg centjes voor de DJ Pass dan ontvang je een plaats op de SonarCar stage en mag je een set van 50 minuten draaien. Een mooi voorbeeld van hoe je je als bedrijf kan profileren als geldwolf lijkt ons…  Op dit moment (woensdagmiddag) is het hoogste bod 5.877 euro.

Wat is jullie mening? Smaakloze actie of leuke manier om onder de aandacht te komen?

Heb jij niet veel geld, maar doe je wel je stinkende best om verder te komen met je muziek? Stuur ons je set / tracks /remixes etc. zodat deze wellicht kan worden gedraaid in de radioshow.